آموزش

وظایف مدیر بازاریابی 

وظایف مدیریت بازاریابی 

وظایف مدیر بازاریابی 

 

به طور خلاصه سه نیروی اصلی بازار، دو خروجی کلیدی بازار و چهار ستون پایه ای بازاریابی کل نگر وجود دارد که  می‌تواند برای دستیابی به واقعیت های جدید بازاریابی کمک کند. شرکت تولید محتوای فانوس وطایف مدیر بازاریابی را در این قسمت در اختیار شما قرار می‌دهد. با استفاده از این مفاهیم می‌توانید مجموعه خاصی از وظایف را شناسایی کنید که مدیر بازاریابی و رهبری بازاریابی موفقی را برای شما تضمین  می‌نماید.

1. توسعه و پیاده سازی استراتژی ها و طرح های بازاریابی :

 وظيفه اول، شناسایی و برنامه ریزی برای فرصت های بلندمدت بالقوه سازمان با مدنظر قرار دادن تجربیات بازاریابی و شایستگی های اصلی سازمان است. 

2. دستیابی به بینش های بازاریابی :

هر سازمان باید به دقت بر محیط بازاریابی خود نظارت داشته باشد، به طور پیوسته پتانسیل بازار را ارزیابی کرده و تقاضاهای موجود را پیش بینی نماید.

3. ارتباط با مشتریان 

مدیریت باید در مورد نحوه ارزش آفرینی مطلوب برای بازارهای هدف انتخاب شده شرکت و چگونگی توسعه روابط بلندمدت مستحکم و سودآور با مشتریان تصمیم گیری نماید.

4. ایجاد برندهای قدرتمند 

سازمان باید بازار را به بخش های مهم تقسیم بندی نموده، هر یک را مورد ارزیابی قرار دهد و بخش هایی را به عنوان هدف انتخاب نماید که توانایی ارائه بهترین خدمات در آنها را دارد. سپس شرکت باید جایگاه یابی برند را با مهارت انجام داده و برای رقابت موثر طرح ریزی نماید. همچنین سازمان باید نحوه ادراک مصرف کنندگان از برندهای خود را فهمیده و برای رشد آن برنامه ریزی بکند. برای ایجاد برند قدرتمند می‌توانید با فانوس ارتباط برقرار کنید.

5. ارزش آفرینی 

محصول در قلب برنامه بازاریابی قرار دارد؛ پیشنهاد قابل لمس شرکت به بازار که شامل کیفیت، طراحی، ویژگی ها و بسته بندی محصول  می‌باشد. به این می پردازد که شرکت ها چگونه می‌توانند خدمات را طراحی کرده و به فروش برسانند و تصمیمات مهم بازاریابی را در ارتباط با قیمت گذاری بررسی بکنند.

6. تحویل ارزش 

شرکت چگونه می‌تواند بر اساس محصولات و خدمات خود، ارزش را به بازار هدف ارائه کند؟ فعالیت های مورد نیاز کانال جهت در دسترس قرار دادن محصولات برای مشتریان را باید بداند. تصمیمات بازاریابی اتخاذ شده توسط خرده فروشان، عمده فروشان و شرکت های توزیع فیزیکی را مورد بررسی قرار دهند. 

7. منتقل کردن ارزش 

در بازاریاب باید ارزش نهفته در پیشنهادات خود را برای بازار هدف معرفی نماید. این امر مستلزم برنامه بازاریابی یکپارچه ای است که مشارکت فردی و جمعی تمامی فعالیت های برقراری ارتباط را به حداکثر  می‌رساند. ارتباطات جمعی مانند تبلیغات، ترویج فروش، رویدادها و روابط عمومی را باید مورد بررسی قرار دهند؛ در حالی که در مورد گزینه های آنلاین، رسانه های اجتماعی و موبایل برای دستیابی به مشتریان بحث  می‌کنند. نگاهی به برقراری ارتباطات شخصی مانند بازاریابی مستقیم و پایگاه داده ای و همچنین فروش شخصی بیاندازند.

8. مدیریت سازمان بازاریابی برای موفقیت بلندمدت 

استراتژی بازاریابی باید فرصت ها و چالش های در حال تغییر جهانی و همچنین مسئولیت اجتماعی و اصول اخلاقی را مدنظر قرار دهد. مدیریت همچنین باید سازمان بازاریابی مناسبی را برپا سازد.

وظایف مدیریت بازاریابی 

نحوه کار مدیران بازاریابی

فردی که به عنوان مدیر بازاریابی در سازمانی استخدام می شود، ناچار است تحت نظر کارفرمای خود، مسئولیت های خود را به انجام رساند. ممکن است وی، مدیری خلاق باشد، اما بدون مشورت با کارفرما، قادر نخواهد بود تا برنامه ریزی ها را بر اساس تبلیغات و ارائه محصول، در معرض عموم قرار دهد. اما در حالت کلی، محیط کاری آن ها می بایست انعطاف پذیر و دوستانه باشد، در غیر این صورت، مصرف کنندگان خدمات و محصولات با آن ها رابطه خوبی برقرار نکرده و از مکانی دیگر خرید خواهند کرد. گاهی اوقات نیز  ممکن است فرد مشتری ناراضی بوده و نسبت به آن حس خوبی نداشته باشد. در این زمان، مدیری که آموزش مدیریت بازاریابی را در اولویت قرار داده، می تواند ایرادات را شناسایی کند و با آرامش مشکل به وجود آمده را حل نماید. شاید هم شرایط کاری ایجاب کرده تا تبلیغات به درستی شکل نگیرد و مدیریت نتواند آن طور که شایسته است، برند خود را به جامعه نشان دهد. از این رو به منظور آشنایی با راه های خلاقانه برای تبلیغ و ارائه خدمات و امکانات سازمان، توصیه می شود تا فرد نسبت به دریافت مدرک مدیریت بازاریابی در مجموعه ای معتبر، نظیر موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان، اقدام کند تا بتواند مسیر درستی را در جهت رفع اشکال های تبلیغاتی، بپیماید.

 

محیط کار مدیران بازاریابی

مدیران بازاریابی افرادی هستند که می توانند با ارائه رزومه کاری خود، در شرکت های تبلیغاتی و امور وابسته به توسعه کسب و کار، استخدام شوند. محیط کاری آن ها بایستی در راستای رشد و ترقی آن ها ایجاد شده باشد و همچنین، کارفرما موظف است به منظور برند سازی و برجسته کردن نام تجاری خود، امکانات لازم را برای این افراد فراهم سازد. مدیران مارکتینگ که گواهینامه مدیریت بازاریابی را از مجموعه ای معتبر  دریافت کرده اند، قادر خواهند تا بدون هیچ مشکلی نیاز بازار را شناسایی کرده و به منظور بکارگیری توانایی های شخصی از جمله مهارت های کامپیوتری و بازاریابی، آن ها را بر طرف نمیایند. این افراد در گروه های کاری، از تیم فروش نیز بهره می برند، در حالی که خود نیز در انجام امور مربوط به فروش توانا هستند، اما بهتر است هر فرآیندی به دست متخصص سپرده شده تا ماموریت پیشنهاد محصولات و در نهایت، فروش آن ها، به شکلی صحیح خاتمه پیدا کند. لازم به ذکر است که با توجه به رشد گسترده حوزه دیجیتال مارکتینگ، تنها کسانی که می توانند از سایر رقبا و همکار های خود جلو تر روند، متخصصان سئو و بازاریابان هستند که به راحتی قادرند با دیگر شرکا و همکاران در امر برند سازی و ارائه محصولات به شیوه ای نوین، همگام شده و در راستای اهداف سازمانی حرکت نمایند.

نوشته ها مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید